ENERGIATARTOZÁSOK

2023.06.08 11:11

- Milyen büntetések várhatók a nem teljesített programokért?

- Ha az ember nem teljesítette egyéni programját, akkor ez azt jelenti, hogy nem gyűjtötte fel azt az energia mennyiséget, amit előírtak számára, és akkor akár rövid is lehet a következő élete. Ebből az okból adódóan halnak meg tíz évesen, vagy húsz évesen, vagyis ez azt jelenti, hogy az adott emberek ez által dolgozzák le az energiatartozásaikat. Vagyis mindaz, amit az ember az eltelt tíz, vagy húsz évnyi rövid élet alatt felgyűjtött, az- az előző élete felgyűjtéseinek kiegészítéséhez szolgál. Ha az ember húsz éves korában meghal, akkor ez azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségű energia tartozása volt, mint annak, aki csak tíz évig vagy öt évig élt. Amikor egy fiatalember, vagy egy gyerek hal meg, akkor a Lélekelosztóban a két előző életük összegzésre kerül. Természetesen léteznek más energiatartozás ledolgozási variánsok is attól függően, hogy milyen az energiatartozás nagysága. De Nálunk nagyon szigorúan veszik a tartozások ledolgozását. Az energiatartozásokat senkinek sem engedik el, és a meglétükhöz is szigorúan viszonyulnak.

- Mit jelent az energiatartozás?

- Az energiatartozás: az ember által az élete folyamán fel nem gyűjtött azon energia mennyiség és minőség, amelyet a programja szerint előírtak számára.

- Miért jelennek meg energia tartozások?

- A helytelen életmód következményeként, amikor az ember nem teljesíti az életprogramját, hanem az élvezeteket és a szórakozást hajszolja. Vagyis, ha például a programja szerint meg kell termelnie egy bizonyos minőségű energiát, de ő a program alvariánsát választva, egy sokkal könnyebb úton halad, aminek  következtében sokkal alacsonyabb minőségű energiát termel. Az energiatartozások innen keletkeznek.

- Milyen lépéseket kell okvetlenül megtennie az embernek ahhoz, hogy ne keletkezzenek energia tartozásai?

- Törekednie kell a fejlődésre, önmaga tökéletesítésére, nem szabad elpocsékolnia az időt szórakozásra, amely nem segíti elő fejlődését. Tanulnia kell, dolgoznia kell, alkotnia kell, új dolgokat kell megismernie, jó cselekedeteket kell megvalósítania. Mindezek már nagyon régtől ismeretesek az ember számára. Őszintén figyeljenek oda A szívükre, mert az megmondja, hogy mivel foglalkozzanak vagy, hogy egy adott szituációban mit válasszanak.

- Amikor egy családban meghal az egyik ember és rövidesen, általában rá egy év múlva a másik ember is meghal, akkor ez mivel kapcsolatos?

- Ha a család másik tagja is meghal, akkor ez azt jelenti, hogy az első még valamit nem teljesített a saját programjából, és ezért ez a másik ember programjával kerül kiegészítésre. Mivel ez által összeadódnak az energiáik, így megkapják a szükséges mennyiségű energiát. Ez azért történik ily módon, hogy a programját nem teljesítő elsőnek a későbbiekben ne keljen rövid életeket leélnie. Vagyis ilyen módon kerülnek korrigálásra az emberek programjai.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK. A LÉLEK FELÉPÍTÉSÉNEK TITKAI"