AZ ÖTÖDIK FAJ FEJLŐDÉSÉNEK VARIÁNSAI

2024.05.05 20:09

 Az ötödik faj* befejezi a létezését, és kétségtelen, hogy a Legfelsőbb Programozók az emberiség pusztulásának variánsait is belehelyezték a programba, mint az adott lélekcsoport fejlődési ciklusának végét.

 Azonban a program a fejlődés befejezésének több variánsát is tartalmazza, a választást pedig magának az emberiségnek kell meghoznia. Az emberiség jövőjét megjósolni nem olyan egyszerű, éspedig pontosan a földlakók jövőbeli eseményei variánsainak megléte okából adódóan.

 Az ember folyamatosan választ valamit, azonban a sorsára, és különösen az emberiség globális fordulataira sajátos kontroll események hatnak a történelemben, amelyekben való választás, vagy a boldog jövő felé irányítja a társadalmat, vagy valami közepes felé, vagy a katasztrofális események örvényébe taszítja őt. 

Nem véletlenül áll a mesékben a főszereplő a három út kereszteződésében. Mindez figyelmeztetés az ember számára, hogy komolyan és átgondoltan döntsön, és gondolkodjon el annak a következményein.

 Viszont abból is lehet ítélni, ahogy jelenleg különféle katasztrófák és kataklizmák rázzák a világot, hiszen mivel az emberiség nem a saját előnyére döntött, ezért azonnal elkezdett fizetni a rossz választásáért.

 De hogyan érthető meg, hogy mi a helyes, és mi a helytelen? A helyes választás mindig a szellemi-lelki-spirituális emelkedettség, valamint a jóság és mások megsegítése irányába történik. Ez egy kis segítség, de az ember még ebben is számtalan hibát vét. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " FÖLD- A GONDOLKODÓ BOLYGÓ"